2017 yılı için 4 adet mükemmel iki renkli çoğaltma saati

replika Rolex saat

replika saatGüç sarhoşu rüyasında asla ölmediği 80’lerin fazlası için birer hardcore vardı. Değerli metallerin ve komik metallerin göz kamaştırıcı kombinasyonu 2017’de intikam almaya başladığı için, her zaman doğru oldukları görülüyor. Bunun nedeni, bu saatlerin bir kuruş sıkma ikliminde daha güçlü bir değer teklifi sunduğudur ya da belki de hedefleri pazar ilk kez serin olduklarında hatırlamak için çok genç? Emin değiliz ve açıkçası, biz umurumuzda değil. Sadece çok şaşırtıcı göründüklerini biliyoruz.
Replica Rolex Sky-Dweller
Rolex’s Rolesor’ı yetiştirmeden iki tonlu konuşmak asla mümkün olmazdı. Sahte Rolex’in herhangi bir saatin çelik ve değerli metal karışımıyla yaptığı şey budur. Ve insanlar çelik ve beyaz altın Sky-Dweller üzerinden onu kaybederken, biz bu gevrek beyaz arama ve sarı altın combo içine hoşunuza gidiyoruz.
En İyi Kalite Replica Tudor Black Bay S & G
Trend statüsünün köşelerinde artık iki ton ses gözükürken, Black Bay S & G’nin onu ana akımına iten bir saat olacağından şüpheleniyorum. Sonuçta, Becks için yeterince iyi olursa …
Girard-Perregaux Laureato
Bu Laureato, ultra zengin kırmızı altın ile mat grimsi titanyum eşleştirerek, 80’li yılların iki ton’luk bir bükülmesini alıyor. Gerçekten beklenmedik şekilde harika.
En Sıcak Satışlı Montblanc 1858 Otomatik
Montblanc’ın mirası 1858’de esin kaynağı oldu Automatic, bazen birazcık uzun bir yol kat ettiğini göstermeye devam ediyor. Bronz çerçeve ve taç sadece doğru seviyede patine dostu bir kontrast sağlar ve kremsi kadran ve tereyağı zengin kayışla mükemmel şekilde eşleştirilir.

Bir cevap yazın