2019 Yeni Saat, Burada Büyük Bir Satış

replika saat15 Ocak – 19 Ocak 2019 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan Salon International de la Haute Horlogerie yalnızca bir ay ötede. Bir ay sonra, serginin kendisine kadar beklemek yerine, bazı markalar bize ne beklediğinin tadına varabilmek için önizlemeler yayınladılar. Gelecekteki yılın ilk büyük sahte saat fuarı için bize pompalanan “SIHH 2019” replika saat favorilerinden bazıları.
Royal Oak Offshore’un 25. yıldönümünü kutlamak için sahte Audemars Piguet 1993’te açılış dönemi ROO modelini yeniden düzenledi. 42 mm paslanmaz replika saatçelik kasa, sekiz altıgen vidalı sekizgen çerçeve, mavi renkli “Petite Tapisserie” kadran taç ve krono iticiler ve çelikten entegre bir bilezik olan 2019 versiyonu, ilk modelle aynı.
Yeniden yapılanma ile ilgili temel farklardan biri, 50 saatlik enerji rezerviyle daha yeni bir hareket (Calibre 3126/3840). Kabul edilebilir başka bir modifikasyon, orijinalinden çok daha güvenli olan güncellenmiş bir kelebek katlanır tokadır. replika saatBir çeyrek yüzyıl sonra, süper sportif ve ultra-eril Audemars Piguet Royal Oak Offshore’un temyiz başvurusunun çekiciliğini kaybetmediği açıkça görülüyor.
Bu yeni Vacheron Constantin’in pratikliğini ve çok yönlülüğünü daha da geliştirmek, kolay değiştirilebilir kayış sistemidir. Nitekim, çelik Yurtdışı İkili Zaman üç bant ile gelirken, altın model bir deri bant ve bir kauçuk kayış ile sunulur.replika saat
Şirket, 150. yıldönümünü kutlayacağından 2019, kopya rolex için güzel bir yıl olacak. Bu nedenle, IWC taraftarları, 19. yüzyılın sonlarından itibaren Pallweber cep saatine saygılı bir “Anma” Pallweber Sürümü “150 Yıl” haraçını da içeren bir dizi hatıra modeline tabi tutulacak. Sahte IWC efsanevi cep saatini, atlama saati ve dakikaları göstererek pencereleri kol saati biçiminde yeniden yorumluyor.
Büyük 45mm kırmızı altın kasanın içine replika saatyerleştirilmiş, atlama saatleri için bir açıklığa sahip sade beyaz bir lake kadran, ardından altındaki çift haneli dakika penceresinden bir atlama ve son olarak da alt kısımdaki koşu saniyeleri alt kadranı. Ayrıca, içerideki yeni sahte rolex’in genel görünümü için saati çevirin.
SIHH’dan çıkan yenilikler tipik olarak yılın geri kalanı için lüks replika saat
alanı için bir ton belirledi ve 2019 için hangi kronometre trendlerinin ortaya çıkacağını görmekten heyecan duyuyoruz, büyük bir satış noktası olmalı.