2021 Tudor Blue Dalış Saati popüler

Tudor ve büyük ortağı Rolex, 2021’deki bir salgın meydan okuması karşısında yeni ürünlerin lansmanını süresiz olarak erteliyorlar. Ancak bu hafta Tudor nihayet dalmaya http://www.seikoreplikasaat.com/ başladı ve koyu mavi renkli yeni bir vintage dalış saati olan Black Bay 58’i tanıttı. İşte ne bilmek istiyorsun.
Black Bay Elli Sekiz Lacivert, adını kadranındaki ve bezel eklentisindeki özel mavi renkten alıyor – 1970’lerde Fransız donanması için Tudor’un dalış saatlerinde kullanılanla eşleşiyor – ve aynı zamanda piyasaya sürülen 1958 yılında. Ref. 7924 “Big Crown”, 200 metre suya dayanıklı ilk Tudor dalgıç saati. Çelik kasa 39 mm çapa sahiptir – ana hat Black Bay modellerinin 41 mm boyutundan daha mütevazı ve onu teşvik eden 1950’lerin dalış saatlerinin oranlarıyla daha uyumlu. Mavi kadran grenli bir yüzeye ve “Snowflake” özelliğine sahip kollara ve çok sayıda şekilli saat işaretine sahiptir, tüm öğeler dalgıçlar için vintage Tudor saatlerinden türetilmiştir.
Kadran, üzerindeki safir kristal gibi kubbelidir. Cırcırlı, çelik tek yönlü döner çerçeve, kadranla aynı mat mavi renkte anodize alüminyumdan yapılmış ve gümüş yaldızlı rakamlar ve indeksler içeren bir dalış ölçeği eki ile donatılmıştır. Kabartma Tudor’un tarihi gül ambleminin yer aldığı vidalı kurma kolu, saatin 200 metre suya dayanıklılığını sağlamaya yardımcı olur.
Sağlam çelik bir kasanın arkasında, Tudor tarafından Fifty-Eight serisinin daha küçük kasa boyutları için özel olarak geliştirilen otomatik kalibre MT5402 bulunuyor. Gizlenmiş olmasına rağmen, mekanizma yüksek düzeyde haute horlogerie ile övünüyor. Monoblok tungsten rotoru deliklidir ve kum püskürtmeli ve saten fırçalanmış ayrıntılara sahiptir; köprüleri ve ana plakası çeşitli cilalı ve kum püskürtmeli yüzey işlemlerine sahiptir.
Tudor Black Bay Elli Sekiz Lacivert üç bilezik seçeneğiyle verilir: cilalı ve saten fırçalanmış perçinli çelik bilezik; flanele benzeyen bir malzemeden yapılmış mavi “yumuşak dokunuşlu” kayış. Sağlamlık ve kararlılık göz önünde bulundurularak oluşturulmuş değişken atalet dengesi, çapraz bir köprü tarafından iki noktada sağlam bir şekilde tutulur ve silikon denge yayı, manyetik alanların zararlı etkilerine karşı dayanıklıdır. İsviçreli bir test kuruluşu olan COSC tarafından onaylanan cihaz, Tudor’un 70 saatlik ‘hafta sonu elektrik koruması’ dediği şeye sahip.